BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW: PROFESSIONELE KANTOORRUIMTE TEGEN LAGERE PRIJZEN

Ingang Atrium Badhoevedorp

3d Atrium kelder 03 Achterkant

impressie

Startende ondernemers en kleine bedrijven kunnen het zich niet altijd veroorloven om professionele kantoorruimte te huren. Zij lopen veelal tegen langjarige huurcontracten aan met allerlei bindende voorwaarden. Er is een alternatief: Atrium Business Centers. Een bedrijfsverzamelgebouw in Badhoevedorp nabij Schiphol Airport en Amsterdam.

Het voordeel van ons bedrijfsverzamelgebouw in Badhoevedorp is dat de faciliteiten tussen bedrijven gedeeld kunnen worden. Hierdoor profiteert u van alle faciliteiten van een professionele kantoorruimte tegen beduidend lagere prijzen.

Naast uw eigen kantoorruimte kunt u tevens gebruik maken van de algemene ruimte, vergaderruimtes, pantry, toiletgroepen, alarmsysteem, printers en faxen. De ideale omgeving om te werken én uw klanten te ontvangen.

Bereikbaar voor u en uw klanten

Atrium Business Centers biedt kantoorruimte op een steenworp afstand van Schiphol Airport en de snelwegen A4 en A9. Daarnaast is er voldoende vrije parkeergelegenheid aanwezig.

Flexibel huren met onze all-in oplossing

Wij hanteren een flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar. Bij de huurprijs zijn het gebruik van vergaderfaciliteiten, toiletgroep, pantry, alarmsysteem, printers en faxen inbegrepen. Daarnaast is uw kantoorruimte 24 uur per dag toegankelijk.  De kantoorruimtes van Atrium Business Centers bevinden zich op de eerste verdieping. De oppervlakten van de aangeboden kantoorruimtes zijn vanaf ca 17m2. Indelingen kunnen op verzoek worden aangepast.

Niet onbelangrijk: de prijzen voor het huren van een kantoorruimte zijn bij ons zeer aantrekkelijk en all-in!

Heeft u interesse in het huren van kantoorruimte in ons bedrijfsverzamelgebouw in Badhoevedorp en alle daarbij behorende faciliteiten? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!