KLEINE KANTOORRUIMTE HUREN IN DE OMGEVING VAN AMSTERDAM, SCHIPHOL AIRPORT EN BADHOEVEDORP.

Kleine antoorruimte Badhoevedorp

Atrium - Badhoevedorp

Vergaderruimte Badhoevedorp

KLEINE KANTOORRUIMTE TEGEN EEN SCHERPE PRIJS? HET KAN MET ONS ALL-IN CONCEPT

Kleine of startende ondernemers willen snel operationeel zijn. Een locatie kiezen, inpluggen en aan het werk! Als ondernemer wilt u bovendien flexibel huren en niet vastzitten aan langjarige, dure huurcontracten.

Wij, van Atrium Business Centers, zijn zelf ondernemers en kennen uw behoeften. Wij bieden kleine, maar ook grote kantoorruimtes in Badhoevedorp. Atrium Business Centers ligt gelegen nabij Amsterdam en Schiphol Airport en is zeer goed bereikbaar!

Kleine en goedkope kantoorruimte.
U huurt kleine kantoorruimtes al vanaf 17m2.
En, niet onbelangrijk, de prijzen voor het huren van kantoorruimte zijn bij ons zeer aantrekkelijk en all-in.

Uitgebreide faciliteiten
U hoeft geen grote investeringen te doen om te werken in een professionele kantoorruimte. Naast uw eigen kantoorruimte maakt u gebruik van alle faciliteiten van Atrium Business Centers. Denk aan vergaderruimtes, pantry, fax, printers en Internet. Al deze faciliteiten zitten inbegrepen bij de huurprijs. Op deze manier hoeft u zelf geen grote investeringen te doen, maar presenteert u zich wel in een professionele kantooromgeving.

Hieronder een greep uit de faciliteiten:
– vergaderzaal
– pantry met koffie/thee/soep/bronwater etc.
– printer/kopieerautomaat/scanner/fax
– ADSL en UTP netwerk
– IP telefonie
– indien gewenst compleet gemeubileerde kantoorruimte

Kortom: Goedkoop huren van kleine kantoorruimte is mogelijk bij Atrium Business Centers. U profiteert van dezelfde voordelen als in een ‘traditionele’ kantooromgeving, tegen eenvoudigere voorwaarden en aantrekkelijkere prijzen.

Het Atrium Business Centers is een gunstig gelegen flexwerk locatie op 10 minuten rijden van Schiphol Airport en Amsterdam.

Heeft u belangstelling in het huren van kleine kantoorruimte? Neemt u dan gerust contact met ons op!