TIJDELIJKE KANTOORUIMTE HUREN IN DE OMGEVING VAN AMSTERDAM, SCHIPHOL EN BADHOEVEDORP.

kantoorruimte

Atrium - Badhoevedorp. Omgeving Schiphol & Amsterdam

IMG_0122

OP ZOEK NAAR TIJDELIJKE KANTOORRUIMTE IN BADHOEVEDORP? HUUR FLEXIBEL!

Atrium Business Centers biedt flexibele kantoorruimte op een steenworp afstand van Schiphol Airport, Amsterdam, de A4 en de A9!

U zoekt kantoorruimte en wilt snel operationeel zijn. Een locatie kiezen, inpluggen en aan de slag! Als modern ondernemer wilt u bovendien flexibel huren en niet vastzitten aan langjarige huurcontracten met allerlei bindende voorwaarden.

Professionele kantoorruimte tegen scherpe prijzen.
Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar flexibele kantoorruimte. Kantoorruimte waarbij u de beschikking heeft over alle faciliteiten van een professionele kantooromgeving, maar niet de hoge kosten van de huur. Het huren van tijdelijke kantoorruimte is bij ons mogelijk.

Tijdelijk kantoorruimte huren is niet zo vanzelfsprekend als men denkt. Veel ondernemers of ondernemingen zitten vast aan jarenlange huurcontracten met allerlei bindende en ingewikkelde voorwaarden. Vaak is het niet mogelijk om binnen het contract over te gaan op grotere of kleinere kantoorruimte. Bij Atrium Business Centers kan dit, mits in overleg, wel!

Flexibele kantoorruimte.
In Atrium Business Centers kunt u flexibel een ruimte huren vanaf 17 vierkante meter, met een korte opzegtermijn. Indelingen kunnen op verzoek worden aangepast.
Mocht uw ruimte te klein worden, kunt u hem snel en gemakkelijk omruilen voor een grotere ruimte: ideaal voor startende ondernemingen!

Flexwerken
Flexwerkers zijn op zoek naar kantoorruimte waar zij direct aan de slag kunnen en waar alle faciliteiten van een professionele kantoorruimte aanwezig zijn. Kortom: zij willen flexibel kantoorruimte huren. Het concept van Atrium Business Centers is een concept waarbij ondernemers een vast bedrag betalen voor kantoorruimte en alle bijkomende faciliteiten.

Bent u geïnteresseerd in het tijdelijk en flexibel huren van kantoorruimte? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!